Review us on

Google!

Orientare medicală

Orientare spre rezultate pe termen lung. Faptul că ai ajuns la noi, nu este întâmplător. Echipa noastră dorește să își îndeplinească misiunea ajungând la cel mai bun rezultat. Suntem aici ca să îți prezentăm propuneri de tratament, iar tu alegi varianta optimă, ținand cont de recomandările noastre.

clinica dentara Brasov, stomatologie Brasov, cabinet stmatologic

Viziune medicală

Viziunea noastră este sa înlăturam temerile paciențiilor în ceea ce privește vizita la medicul stomatolog și să câștigăm încrederea celor care ne trec pragul clinicii. Calitate și sănătate pe termen lung. Echipa noastră este centrată pe pacient, orientată pe sănătate. Dorim să ne cunoaștem pacienții cât mai bine, iar astfel să ajungem la rezultatele dorite. Dorim să îți readucem zâmbetul pe buze, pofta de viață, sănătatea orală și implicit generală. Si, pentru că ne pasă de pacient dorim să venim la un momentdat și cu o parte de educație pe sănătate ce pot fi puse în practică și date mai departe generațiilor ce vin.

stomatologie Brasov, dentist Brasov, clinica stomatologica, clinica dentara

Misiune medicală

Este o muncă în echipă în care tu, pacientul, faci parte din echipă. Iar în echipă avem nevoie de o comunicare clară și o bună cooperare prin înțelegerea faptului că sănătatea pe termen lung nu este ocazională ci este o responsabilitate a fiecăruia dintre noi. Medicul este jumătate din soluție, cealaltă este pacientul care menține și întreține igiena orală. Sănătatea optimă se construiește. Este un stil de viață.

Așadar facem planul împreună, te ajutăm să înțelegi cum decurge procesul,durata  și finalitatea acestuia.Noi venim cu o echipa bine pregatită, multidisciplinară si o cooperare eficientă.

dr Dan Brinza, SmileLab Brasov clinica dentara stomatologie Brasov

dr. Dan Brînza

medic dentist, competență în implantologie

“Am deschis clinica stomatologică SmileLab în anul 2020, după ani de experiență acumulată în țară și în străinătate. Visul meu a fost să am o clinică și o echipă unită, motivată și capabilă să acopere o gamă largă de tratamente stomatologice, cât și o colaborare în tot ceea ce ține de cazurile complexe. Îmi doresc să creez o echipă în care să creștem împreună, în care să venim cu tot ce e mai nou în ceea ce ține de sănătatea orală și implicit generală, o echipă în care fiecare are un cuvânt de spus, în care inovația, ideile noi și abordarea orientată pe un zâmbet sănătos pe termen lung să fie punctele cheie ce reprezintă brand-ul SmileLab. Tocmai de aceea, adaptarea la ceea ce e de actualitate din punct de vedere al tehnologiei contează atât de mult pentru noi. Microscopul, scanner-ul, aparatul de radiologie dentara, toate sunt de ultimă generatie și nu lipsesc din clinica noastră. Toate acestea ne ușurează munca și ne ajută să trecem la nivelul următor.”

dr Dan Brînza, fondator SmileLab

 

Dorești o programare?

Dentist Brașov? click pe buton pentru programare.

Orientare către nevoile pacientului

Stomatologie multidisciplinară

Sănătate orală de calitate