Review us on

Google!

dr. Dan Brînza

medic dentist, competență în implantologie
implantologie | endodonție
Sunt medic dentist, pasionat de endodonția la microscop și implantologie, unde am și competență. Împreună cu echipa mea avem o viziune orientată pe calitate și sănatate pe termen lung. Aceasta include și tehnologia de ultimă oră. Educația mea este una continuă, avându-i ca mentori pe cei mai buni din domeniile mele de interes (endodonția și implantologia).

dr. Olga Brînza

medic specialist ortodontie și ortopedie dento-facială
ortodonție | ortopedie dento-facială
Sunt pasionată de tot ceea ce ține ortodontie, cea care se ocupă cu îndreptarea dinților. Ortodontia zilelor noastre a ajuns la un nivel atât de avansat, încât formarea mea nu se oprește aici. Tocmai de aceea, acum ma aflu și în formarea FACE Orthodontics, pentru a veni cu cele mai noi informatii, studii și planuri de tratament atunci când vorbim de ortodontie si ortopedie dento-facială.

dr. Raul Ianoș

medic dentist generalist, competență protetică dentară
stomatologie generală | protetică
În anul 2014 am încheiat studiile devenind medic dentist, dar nu m-am oprit aici. În paralel cu practicarea stomatologiei într-un cabinet privat din Sibiu am început și rezidențiatul pe specializarea Protetică Dentară la Spitalul Militar Sibiu, devenind medic specialist în 2018. Sunt pasionat de tot ceea ce fac în cabinet, în special de endodonție, protetică și odontoterapie, cu dorință de evoluție profesională pentru a putea oferi variante multiple de tratament pacienților mei.

dr. Laura Buvnariu

medic dentist, competente în estetică dentară / facială, plasmolifting (PRP)
estetică dentară și facială
Medic dentist și health coach certificat internațional. Pe lângă stomatologia clasică și estetica dentară sunt pasionată și de stomatologia funcțională ( integrativă) ce o studiez de ceva vreme. Abordarea mea este una integrativă centrată pe pacient, orientată pe sănătatea orală , microbiomul oral și legatura cu întregul corp. De la nutriție la respirație , acestea sunt doar câteva dintre cheile ce stau în spatele unei sănătăți orale optime.

Daniela Radu

asistenta medicală
stomatologie Brașov

Nicoleta Bocîrnea

asistentă medicală
stomatologie Brașov

Anca Munteanu

asistentă medicală
stomatologie Brașov

Andreea Spătaru

registrator medical
stomatologie Brașov