Review us on

Google!

Întrebări frecvente, stomatologie Brașov

Tratamentul de canal consta in eliminarea nervului din canalele , curatarea si sigilarea lor pentru a salva dintele si a fi din nou in functia e masticatie
Diferența dintre tratamentul de canal efectuat la microscop și cel clasic este dată de timpul de efectuare și de calitatea acestuia. Un tratament la microscop se efectuează în 1 – 2 ședinte, în timp ce pentru efectuarea unui tratament fără microscop sunt necesare între 3 și 5 ședințe. Folosirea microscopului ajuta si la identificarea canalelor auxiliare , acelor rupte si chiar fracturi /fisuri dentare.
Pentru programari puteti suna direct la receptie apeland numarul de telefon disponibil pe site (pagina home, pagina de contact) sau completând formularul de solicitare programări online, disponibil pe toate paginile website-ului nostru.
Clinica este situata in cartierul Racadau, Bld-ul Cetatii 19, chiar la strada principala.
Programare in regim de urgenta inseamna ca o sa fiti primit de unul dintre medicii nostri chiar in ziua respectiva dar la ora stabilita de comun acord.
La clinica noastra tratamentele se pot achita fie cash fie cu cardul in functie de dorinta pacientilor.
Clinica este deschisa de la ora 09:00 pana la ora 20:00.
Pentru orice problema va rugam sa ne apelati sau sa veniti inapoi la clinica. Dupa orice interventie poate aparea discomfort dar medici nostri va stau la dispozitie!
Copiii își pot dezvolta primele carii la vârsta de doi ani, astfel încât se recomandă ca prima consultație la medicul dentist să se facă odată ce apare primul dinte. Acest lucru vă ajută medicul dentist să identifice din timp potențiale probleme care pot afecta sănătatea dentară și sănătatea generală a copilului.

Dorești o programare?

click pe buton pentru programare online

stomatologie Brasov, dentist Brasov, clinica stomatologica, clinica dentara

Focus pe pacient

Îngrijirea corespunzătoare și aplicarea tratamentului corect sunt principalele noastre preocupări, atunci când întâlnim un pacient.

Personal specializat

Echipa CriniDent este una formată din profesioniști care au studiat cu pasiune domeniul stomatologic și care înteleg preocupările pacienților.

Aparatură modernă

Pentru a putea oferi servicii de calitate, investim în permanență, în aparatură modernă, care ne ajută să oferim pacienților o experiență fără durere.