Review us on

Google!

frica de dentist, clinica dentara Brasov, dentist

Mi-e frică de dentist!

Ce pot sa fac? Hai sa iti spunem ceva… frica are remediu.

Asa ca, nu e nevoie sa musti dentistul de mana caci, solutii exista. In primul rand, prima intalnire cu medicul dentist nu DOARE. Atunci are loc o discutie , o consultatie urmata de un plan de tratament. De obicei , cautam sa intelegem nevoile pacientului si sa venim cu solutia cea mai buna, de lunga durata. Tot la prima intalnire este recomandat a se povesti si de despre “printesa”  FRICA.  Vedem originea acesteia si ce anume o declanseaza. Nu trebuie sa iti fie rusine de ea. Mai mult de 90% din poporul roman prezinta frica de dentist.

Care a fost cauza principala?

Lipsa anestezicelor in anii ’80 si abordarea “din topor” sa o numim astfel. Asadar frica este reala si de cele mai multe ori traita in mod repetitiv din generatie in generatie. Ati auzit voi vorba aceea “De ce ti-e frica nu scapi”. E cat se poate de adevarata si de cele mai multe ori experimentata si nu inlaturata.

stomatologie Brasov, cabinet stomatologic Brasov

Pai cum asa?

Stresul psihologic fata de mediul stomatologic ( scaun,dentist, durere, miros) creeaza o anxietate ce duce mai departe spre putine vizite la stomatolog, evitare , amanare toate acestea ducand mai departe spre afectiuni dentare si alte complicatii generale , iar de aici acutizare si durere situatia devenind o urgenta majora.In momentul in care un pacient ajunge in urgenta la medic , de obicei necesita interventii mai complicate si traumatice, experimentand durere.

Asadar lipsa de informatie, educatie medicala  duc la exact vorba din popor. Din fericire stomatologia zilelor noastre nu mai este nici cu acel miros de dentist , nici cu interventii fara anestezie , nici cu medici  din “topor” . Stomatologia zilelor noastre foloseste tehnologie avansata, empatie cu pacientul si anestezie , chiar si fara durere. 😊

frica de dentist, clinica dentara Brasov, dentist

Asadar atat pentru copiii care au avut o experienta neplacuta la dentist  sau au “imprumutat” aceasta frica din familie ,cat si pentru  adultii care deja au dezvoltat o fobie fata de dentist  si care au tendinta sa ramana fricosi o viata intreaga ,acum va putem spune cu certitudine ca, aceasta poate fi inlaturata fiind tratata cu multa atentie si grija in timpul vizitelor la medicul dentist.

Haide la SmileLab sau Laboratorul de zambete  unde ai toata sustinerea unui spatiu prietenos si empatic chiar si cu cei mai fricosi. Noi iti oferim ghidarea, dar cheia este la tine. Asa ca, alege constient si alege sanatatea din timp. Timpul este cel mai de valoare prieten. Iti spunem de pe acum ca nu suntem vindecatori, ci mai degraba ghizi in vindecare. Adevaratul vindecator se afla inauntrul tau.

Daca vrei sa scapi de frica de dentist , acum ai posibilitatea. Asa ca, alegerea este a ta.

dr. Laura Buvnariu

medic dentist, competente în estetică dentară

stomatologie Brasov, cabinet stomatologic Brasov

clinica stomatologică SmileLab Brașov, implant dentar Brașov, reabilitare dentară complexă, sisteme implant Fast and Fixed, All on 4  / All on 6 / sigilare dentară, stomatologie Brașov, protetică dentară, proteză pe implant, proteză totală, sinus lifting, chirurgie orală, terapie laser, laser stomatologic, tratament laser parodontoză, aparat dentar safir Brașov, recomandări aparate dentare, tratamente de canal, tratament endodontic, tratament parodontoză, parodontită, cauze boală parodontală, grefă gingivală, simptome parodontită, parodontologie, gingivită, estetică dentară Brașov, aparate dentare copii, detartraj cu ultrasunete, Air Flow, profilaxie dentară, aparate ortodontice copii, aparate dentare invizibile, ortodonție, albire dentară, fațete dentare ceramice, fațete dentare no prep, estetică dentară, implanturi dentare, clinică implantologie Brașov, obturatii / plombe, inlay / onlay / overlay, stomatologie Brașov, cabinet stomatologic, clinică stomatologică Brașov, dentist Brașov, urgențe stomatologie Brașov, stomatologie urgențe, urgență durere dinți, stomatologie urgențe Brașov, stomatologie non-stop, cabinet stomatologic non-stop

Lasă un comentariu

(Comentarii)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *